Termeni și Condiții

Bun venit la Leo Fitness & Nutrition. Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse următoarelor termeni și condiții. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții în întregime.

Informații despre produse

Facem toate eforturile pentru a furniza informații precise și actualizate despre produsele noastre. Cu toate acestea, nu putem garanta exactitatea completă a informațiilor, inclusiv imagini, descrieri, prețuri și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori sau omisiuni și de a actualiza informațiile în orice moment fără notificare prealabilă.

Comenzi și plăți

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, confirmați că sunteți eligibil să faceți această comandă și că furnizați informații corecte și complete despre dvs. Plata comenzii se va realiza conform metodelor de plată disponibile pe site-ul nostru și veți primi o confirmare a comenzii prin e-mail.

Utilizarea site-ului

Accesul și utilizarea acestui site sunt permise în scopuri personale și de informare. Este interzisă utilizarea site-ului în orice mod care ar încălca drepturile de proprietate intelectuală ale noastre sau ale altor terțe părți.

Protecția datelor și confidențialitatea

Respectăm confidențialitatea și protecția datelor dvs. personale conform politicii noastre de confidențialitate. Vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate despre modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale.

Drepturile de autor și proprietatea intelectuală

Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui site (inclusiv, dar fără a se limita la texte, grafică, imagini, logo-uri, mărci etc.) sunt deținute de Leo Fitness & Nutrition sau de titularii de drept corespunzători. Este interzisă utilizarea, copierea sau distribuirea conținutului fără permisiunea scrisă prealabilă a proprietarului drepturilor de autor.

Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica termenii și condițiile în orice moment. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări. Prin continuarea utilizării site-ului nostru, sunteți de acord cu termenii și condițiile actualizate.

Pentru întrebări suplimentare despre termenii și condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail:

contact@leociobu.com
Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.